Ara

Büyük önder Atatürk' ün, Milli Mücadele' nin kalbi olan Ankara' ya gelişinin 103. yıldönümü coşkuyla kutlandı.

Mehmet Akif Ersoy Kültür  Merkezinde 27 Aralık Atatürk' ün Ankara' ya gelişi etkinlikleri kapsamında Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar öğretmeni Şule BARAZ önderliğinde okulumuz öğrencilerinin hazırladığı "ATATÜRK PORTRELERİ" Resim Sergisi Sayın Kaymakamımız Erol RÜSTEMOĞLU' nun Teşrifleriyle açıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap YILMAZ ve çok sayıda protokol erkânının katılımıyla onurlandırıldı.

Ara

Okulumuz Bilişim Teknolojileri alanı 10. sınıf öğrencilerimiz, bilişim teknolojileri alan öğretmenlerimizin eşliğinde Gazi Teknoparkta bulunan bilişim firmalarının ürettiği ürünleri ve ARGE çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi edindiler.

Kas

24 Kasım her yıl ülkemizde Öğretmenler Günü olarak kutlanır, bize emeği geçmiş öğretmenler sevgiyle anılır.

Kas

Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümsüzlüğe uğurlandığı günün 84.  yıl dönümünde herkese düşen en büyük görev; Atatürk'ü ve en büyük eseri Cumhuriyet'i anlamak, Cumhuriyet'in değerlerini her koşulda korumak, Atatürkçü düşünceyi benimsemek, Türkiye'yi aydınlık yarınlara taşımaktır.

Okulumuz ile FNSS Savunma Sistemleri arasında iş birliği protokolü imzalandı.

2022-2023 eğitim ve öğretim yılı boyunca gerçekleştirilecek olan Meslek Liseleri Güvenle Gelişim Programı için 6 Ekim'de, FNSS Savunma Sistemleri ve okulumuz arasında protokol imzalandı. Protokol, FNSS'nin Gölbaşı'ndaki tesislerinde gerçekleştirilen törende, Gölbaşı Kaymakamı Erol RÜSTEMOĞLU, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap YILMAZ, Okul Müdürümüz Ümmet KAYA ve FNSS Genel Müdürü ve CEO'su K. Nail Kurt  tarafından imzalandı.

Okulumuz da 23 Nisan ULusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.

Mrt

Okulumuz gezi kulübü  etkinliği kapsamında öğrencilerimiz ile 15 /03/2022 tarihinde M TA Şehit Cuma Dag Tabiat Tarihi Müzesi ve Şehit Mehmet Alan Enerji Parkına gezi etkinliği gerceklestirdik.