MTA ŞEHİT CUMA DAĞ TABİAT TARİHİ MÜZESİ VE ŞEHİT MEHMET ALAN ENERJİ PARKINA GEZİ ETKİNLİĞİ

Okulumuz gezi kulübü  etkinliği kapsamında öğrencilerimiz ile 15 /03/2022 tarihinde M TA Şehit Cuma Dag Tabiat Tarihi Müzesi ve Şehit Mehmet Alan Enerji Parkına gezi etkinliği gerceklestirdik. Öğrencilerimize Jeolojik zamanlar ,fosiller , madenler , oluşumlarına göre kayaçlar, enerji kaynakları ve enerjinin elde de ediliş aşamalari hakkında görseller üzerinden bilgilendirmeler gerceklestirildi. Coğrafya derslerinde anlatılan bu konuların somut olarak gözlemlenmesi öğrencilerimizin ilgisini daha fazla çekti . Aynı zamanda farklı sınıfların bir arada ortak etkinlige katılması  ve farklı bir ortamda bu bilgilerin anlatılması öğrencilerimizin sosyal anlamda etkileşime girmesine ve okulu daha fazla benimsemelerine katkı sunmustur.

16-03-202216-03-202216-03-2022

Yayın: 16.03.2022 - Güncelleme: 16.03.2022 14:23 - Görüntülenme: 213