Ahilik Anlayışında Sanat ve Estetik

Öğrencilerimizin ahilik anlayışında sanat ve estetik kavramlarına sinemanın gözüyle bakmalarını sağlamak amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü koordinesinde Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğünde ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi işbirliğinde Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul/kurumlara yönelik yapılan Ahilik Anlayışında Sanat ve Estetik Konulu Kısa Film Yarışması düzenlenmiştir. Okulumuz öğrencilerinden Kerem Can Yılmaz, Enes Malik Esmer,Abdullah Efe Gencan,Mehmet Ali Saydam danışman öğretmenimiz Selami Uğurlu eşliğinde Ahi-r Zaman isimli film ile Ankara il genelinde 3. olmuşlardır. Ogretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

03-04-202403-04-202403-04-2024

Yayın: 03.04.2024 - Güncelleme: 03.04.2024 20:38 - Görüntülenme: 55